{Decoratie}

Decoratie dat maakt het echt gezellig & knus en natuurlijk helemaal af, al zeg ik het zelf!
Wij zijn net verhuisd van een kleine eengezinswoning, naar een wat ruimere..
Zelf vond ik dat toch wel een uitdaging, een grote woonkamer dat betekend ook wat meer aankleding om de gezellige sfeer toch in je huis te creëren.

|Decoshopper| heeft dan ook de juiste collectie, goud, zwart, neutraal, alle vormen en maten.
Ik mocht wat artikelen uitkiezen, om mijn woonkamer af te stylen, ik koos voor de Decoratiefles Naomi. Een zwarte lange vaas met een gouden onderkant, met een mooie grote pluim er in, om het hoekje helemaal af te maken staat de Theelichthouder Kyan er, en daar naast 3 hangende waxinelichtjes.

In de andere hoek van de woonkamer heb ik een lange kast met drie grote vakken, ook die kreeg ook wat nieuwe aankleding. De Tom Stolp, prachtige gouden vlinders een echte eyecatcher!

Decoshopper heeft dan niet alleen decoratie, ook MeubelsVloerkledenKussensPlanten, eigenlijk alles om jou woonkamer af te maken. Dus ben jij opzoek naar een toffe style? twijfel dan niet, snelle levering en goed contact met de verkoper.Deze blog is geschreven door Denisek.